La millor opció per a cada moment

Plats a la carta

Aquí tens una extensa carta de plats on triar e que més s’adapti als teus gustos.

Des de amanides i cremes a plats principals de carn o peix ben variats

Amanides i Entrants

Amanida Verda
Enciam amb pastanaga, ceba, pebrot, tomata i olives
Amanida Complerta Cuinut
La verda amb ou dur, tonyina i pebrot escalivat
Amanida Tèbia amb Formatge de Cabra
Mesclum amb Escarola i una vinagreta de Mostassa i Mel
Amanida Especial de Rúcula
Amanida amb Ibèric, Parmesà i Vinagreta de mòdena
Noodles amb Pollastre i Verdures Teriyaki
Pasta a l’estil asiàtic per llepar-se els dits
Pasta a la Bolonyesa
Macarrons, espaguetti, Tallarines…
Farfalle amb Carxofes i Olives Negres
Excel·lent plat només en temporada
Espaguetti amb Gambes i Xampinyons
Una mica picant mai va malament…

Carn

Pollastre amb Escamerlans
Mar i muntanya empordanès per llepar-se els dits
Wok de Pollastre amb verduretes i arrós
Pollastre a l’estil oriental amb verduretes i un bany de soja
Conill amb Gírgoles
Perfecte combinació de dos elements especials
Galta de Porc amb Bolets
Clàssic català en tots els aspectes
Secret de Porc al Forn
Cruixent per fora i melós per dins, amb pastanaga i patata
Melós de Vedella amb Reducció de Porto
Una tria excel·lent que us farà gaudir al màxim
Fricandó de vedella amb Ceps
Recepta eterna de la nostra cuina catalana
Rosbif de Vedella amb Verdures al Vapor
Macerada en vi negre per aconseguir el toc especial
Mandonguilles amb Salsa de Bolets
De porc i vedella amb la seva inconfusible salsa
Picantó farcit de Poma, prunes i pinyons
Pollastre petit farcidet i rostit i caramelitzat al forn amb Rom

Peix

Tartare de Salmó i Alvocat
Fresc i sofisticat tartare. una delícia
Amanida de Tonyina i Sèsam Negre
Mesclum d’enciams amb tonyina marinada
Sèpia estofada amb Gambes
Estofat de tota la vida molt tendre i sucós
Bacallà amb Samfaina
Amb daus de Pebrot, Carbassó, Ceba i Albergínia
Bacallà a l’Empordanesa
Amb Tomata sofregit, panses, prunes i pinyons
Lluç amb Salsa verda i cloïsses
Lluç guisat lentament, suau i excel·lent
Rap al Forn amb patata, tomata i ceba
Un clàssic català de la costa
Popets guisats a la tinta
Petits popets amb una guarnició d’arrós per acompanyar
Salmó a la planxa amb brasejat de verdures
Pastanaga, Bròquil i espàrrecs amb un darrer toc a la brasa
Piquillos Farcits de Brandada
Deliciosa Brandada de bacallà i gambes rematant els pebrots

Postres

Tartaletes de Poma o Kiwi i crema
La senzillesa d’aquest postre és el final perfecte
Tiramisú
Un clàssic inconfusible 100% casolà
Mousse de Xocolata o Cafè
La seva cremositat els fa especials
Crema Catalana
Postre català per excel·lència
Brownie
Pastís de xocolata amb nous ben potent
Brotxetes de fruita amb xocolata
Fruita fresca amb un bany de cacau
Contacta

Demana informació i ens posarem en contacte el més aviat possible